Άλιμος:  phone 210 9855 270  phone 210 9689 992  phone 6907 600 560  mail alimos@greekpadelacademy.gr 

Ο σχεδιασμός της στρατηγικής και τακτικής είναι πολύ σημαντικός, όχι μόνο για το Padel tennis, αλλά και για όλα τα αθλήματα. Πολλές φορές, όμως, πάνω στην ένταση του αγώνα δεν δίνουμε την σημασία που πρέπει στην τακτική και αυτό μπορεί να μας κοστίσει ίσως και όλο το παιχνίδι.

Ferrero

Ο πρώην Νο1 στον κόσμο τενίστας, Juan Carlos Ferrero, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο World Padel Tour, καθώς αγωνίστηκε στο Estrella Damm La Nucía Open τον προηγούμενο μήνα.

Στο τουρνουά του Alicante υπήρξαν αρκετές συμμετοχές, με 131 ζευγάρια συνολικά (92 άνδρες και 39 γυναίκες). Ο Ferrero συνεργάστηκε με τον Borja Frances.

Εάν θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο σας στο Padel tennis, τότε δεν αρκεί μόνο η σωστή τεχνική και τακτική. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση και στη διατροφή σας. Πολλές φορές κάνουμε το λάθος να προσέχουμε μόνο τη σωστή λειτουργία των κινήσεων και ξεχνάμε και άλλες βασικές πτυχές όπως η σωματική και ψυχολογική άσκηση, ξεκούραση και, φυσικά, το τι τρώμε. Η σωστή ή μη σωστή λήψη τροφών μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά, σε μεγάλο βαθμό, την απόδοση μας. Για αυτό το λόγο σας προσφέρουμε ορισμένες συμβουλές, τις οποίες εάν τηρήσετε θα δείτε μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι σας.

Guillermo Canas

Το World Padel Tour​ υποδέχτηκε στον εκπληκτικό κόσμο του padel ένα ακόμη μεγάλο όνομα του τένις. Ο Αργεντινός Guillermo Cañas, πρώην Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤP έλαβε μέρος στο επαγγελματικό τουρνουά της Mallorca, κερδίζοντας μάλιστα και δύο γύρους στα προκριματικά.

Το Padel Tennis αποτελεί ένα άθλημα εθιστικό και απόλυτα διασκεδαστικό. Παράλληλα, γυμνάζει πάρα πολύ όλο το σώμα. Όμως, όπως σε κάθε άθλημα, έτσι και εδώ μπορούν να επέλθουν τραυματισμοί (μικροί ή πιο σοβαροί) εάν δεν προσέχουμε και δεν γυμνάζουμε το σώμα μας. Το προπονητικό team της Greek Padel Academy σας προσφέρει 8 απλές ασκήσεις και συμβουλές (tips) για να είσαστε πάντα σε φόρμα! Για να τις δούμε:

  • 1
  • 2