Άλιμος:  phone 210 9855 270  phone 210 9689 992  phone 6907 600 560  mail alimos@greekpadelacademy.gr 

Συμβουλές για να πάρετε περισσότερα από την προπόνηση σας στο Padel Tennis!

Σε αυτό το άρθρο σας προσφέρουμε 7 σύντομες συμβουλές για να προσπαθήσετε να ανεβάζετε επίπεδο στις προπονήσεις σας και να γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί, και καλύτεροι, κατά τη διάρκεια των αγώνων. Για να τις δούμε λοιπόν:

1. Τηρείτε ένα κανονικό πρόγραμμα. Πρώτον, είναι πολύ σημαντικό να μην καθυστερήσετε στην ώρα της προπόνησης. Επίσης, δεν πρέπει να αναβάλλετε την προπόνηση για άλλη φορά. Πρέπει να τηρείτε ένα αυστηρό πρόγραμμα, στο βαθμό που είναι δυνατό.

2. Βρείτε την καλύτερη στιγμή για την προπόνηση. Αποφύγετε τη σωματική άσκηση αμέσως μετά το φαγητό, διότι δεν είναι καλό να αθλείστε κατά τη διάρκεια της πέψης.

3. Αύξηση του χρόνου εκπαίδευσης σταδιακά. Η διαδικασία αύξησης της δύναμης αλλά και της τεχνικής πρέπει να γίνεται σταδιακά.

4. Να προσπαθείτε να βρείτε τα όρια και τα αδύνατα σημεία σας. Εάν δεν το κάνετε, τότε θα είναι αδύνατο να βελτιωθείτε. Υπάρχουν πάντα αδυναμίες και τομείς για βελτίωση, που πρώτα θα πρέπει να προσδιοριστούν για τη βελτίωσή τους, μέσα από την ολοκλήρωση ασκήσεων με στόχο την αντιμετώπισή τους.

5. Πριν από την έναρξη της προπόνησης να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο στη προθέρμανση για την αποφυγή τραυματισμών.

6. Παρακολουθείστε παιχνίδια στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο για να δείτε χτυπήματα και κινήσεις άλλων παικτών, κυρίως επαγγελματιών. Θα μάθετε περισσότερα από ό,τι φαντάζεστε. Μπορείτε, επίσης, να βελτιωθείτε πολύ εάν δείτε τον εαυτό σας να παίζει. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ζητήσετε από ένα φίλο σας να σας τραβήξει βίντεο.

7. Αύξηση του επιπέδου της συγκέντρωσής σας: Να εστιάζετε πάντα σε αυτό που κάνετε. Αποφεύγετε συνειδητά όλες τις σκέψεις και προβληματισμούς σας.