Άλιμος:  phone 210 9855 270  mail alimos@greekpadelacademy.gr | Βούλα:  phone 210 968 9992  mail voula@greekpadelacademy.gr

GPA Voula

Greek Padel Academy Βούλας

  • GPA Voula2
  • GPA Voula3
  • GPA Voula4
  • GPA Voula Sauna

Χώρος

Στην Βούλα, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 4, έχει δημιουργηθεί η ακαδημία της GREEK PADEL ACADEMY σε ένα κεντρικό και παράλληλα άνετο και καταπράσινο χώρο. Βρισκεται στο  "SOUTH SILKY O" που αποτελεί έναν πολυδιάστατο χώρο καλοκαιρινής διασκέδασης και αποτελείται από μια πλήρως οργανωμένη παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Στο χώρο της Πλαζ μπορεί κανείς να βρει ό,τι επιθυμεί: καλό φαγητό, άφθονη διασκέδαση, πολλές αθλητικές δραστηριότητες , έντονη νυχτερινή ζωή, παιδότοπους, εύκολο parking και ασφάλεια καθώς παρέχεται προστασία από ομάδα security.

Παροχές

Η Ακαδημία της Βούλας περιλαμβάνει 5 γήπεδα PADEL, άνετους κλιματιζόμενους χώρους αποδυτήριων, έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο spa και σάουνας και δωρεάν είσοδο στην Πλαζ. Ο χώρος είναι ιδανικός για άθληση αλλά και για υπαίθριες εκδηλώσεις και παιδικά πάρτυ.

Άλλες πληροφορίες

Το περιβάλλον γύρω από τις εγκαταστάσεις είναι κοσμοπολίτικο, με σύγχρονα κτήρια και καταστήματα, αλλά διατηρεί και κάτι από το εξοχικό χαρακτήρα που είχε πριν πολλά χρόνια τόσο με τα πολλά δένδρα όσο και την εξαιρετική αμμουδερή του παραλία.

Ο χώρος βρίσκεται λίγα μέτρα από τη παραλιακή πάνω στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 4, και σε απόσταση μικρότερη από 18 χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας. Συνεπώς, είναι μία από τις κοντινότερες, από το κέντρο της Αθήνας, παραλίες της Αττικής.

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 4

Τηλ: 210 968 9992, 6980237554

Email: voula@greekpadelacademy.gr

GPA Flyer Voula